میلگرد بستر براتلو

میلگرد بستر ایران سازه


بزرگترین تولید کننده میلگرد بستر در ایران

میلگرد بستر


مقطعی است فولادی که به شکل عمودی و افقی در آجرها و بلوک ساختمان قرار می گیرد و از آن برای تقویت و مسلح کردن دیوارها و سقف ساختمان در برابر انواع تنش‌ها، از جمله تنش‌های ناشی از زلزله استفاده می شود. میلگرد بستر از مفتول ساده و آجدار ساخته می شود که نوع آجدار پیوند بهتری با ملات ایجاد می کند. به منظور جلوگیری از زنگ زدگی و افزایش عمر، میلگرد بستر دارای پوشش گالوانیزه می باشد. لازم به ذکر است قیمت میلگرد بستر نسبت به مزیت های زیادی که دارد، بسیار مقرون به صرفه است.

انواع میلگرد از نظر جنس

میلگرد اروپایی (کربن، منگنز، سیلیکون، آلیاژی و غیره)
فولاد کربن‌دار (میلگرد پایه «سیاه»)
گالوانیزه
اپوکسی پوشش داده‌شده
فایبرگلاس پلیمر و ضد زنگ
میلگرد اروپایی
ویژگی مهم میلگرد اروپایی، جنس آن است که به‌ طور عمده از منگنز ساخته شده است. میلگرد اروپایی، مقاوم‌ترین نوع میلگرد با توجه به ویژگی خم‌شوندگی است. از دیگر ویژگی این محصول می‌توان به این اشاره کرد که کار با آن راحت است. به‌ طور کلی برای استفاده در مناطق زلزله‌خیز و یا برای پروژه‌هایی که نیاز به ساختاری یکپارچه دارند، این میلگرد توصیه نمی‌شود.

نحوه اجرای میلگرد بستر


میلگردها به طور کلی به دو دسته میلگرد ساده و میلگرد آجدار تقسیم بندی می‌شوند. از انواع میلگرد، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

به طور کلی میلگرد بستر در دو راستای افقی و عمودی اجرا می‌شود که هر کدام روش صحیح و اصولی مخصوص به خود را دارد.

اجرای میلگرد بستر در راستای افقی


میلگردهای مورد استفاده برای اجرا در راستای افقی باید قطر 4 تا 6 میلی متر داشته باشند. در ابتدا عرض بستر میلگردهای نردبانی یا خرپایی، با توجه به اندازه ضخامت دیوار، مشخص می‌گردد. خوب است بدانید عرض بستر میلگرد معمولاً 2 تا 3 سانتی متر کمتر از ضخامت دیوار در نظر گرفته می‌شود تا میلگرد بستر به طور کامل توسط ملات پوشانده شود. حال باید گوشه‌های میلگرد در جای خود فیکس شوند. این فیکس شدن ممکن است با جوش دادن آن‌ها به وادارهای کناری (به کمک بست و قلاب) انجام شود و یا سر میلگرد در ضلع‌های دیوار به هم متصل گردد. سپس میلگردها در بستر دیوار قرار داده شده و با ملات پوشانده می‌شوند. به همین ترتیب دیوارچینی ادامه می‌یابد. یک نکته مهم حین دیوارچینی این است که 20 سانتی متر آخر میلگرد بستر باید به شکلی خم شود که به سازه فیکس گردد. علاوه بر این در هر لایه بلوک، باید حداقل یک و نیم سانتی متر ملات روی میلگردها قرار بگیرد.

اجرای میلگرد بستر در راستای عمود


در روش دیگر، میلگردها به صورت عمودی در دیوار جایگذاری می‌شوند. در این حالت یک فضای خالی بین آجرها یا بلوک‌ها وجود دارد که میلگردهای عمودی را در خود جای می‌دهد. لازم است در نظر بگیرید که میلگردها باید امکان حرکت آزادانه را داشته باشند. به همین دلیل دیوار دقیقاً تا خود سقف بالا نمی‌رود، بلکه یک فضای خالی کوچک بین دیوار و سقف باقی می‌ماند که با بتن یا سیمان پر می‌شود. همچنین دیوار در قسمت انتهایی با ناودان به سقف اتصال می‌یابد.

کاربردهای میلگرد بستر:


جهت ساخت این محصول از جوشکاری مقاومتی استفاده می کنند. میلگرد بستر برای افزایش استحکام سازه ها استفاده میشود. زیرا برخی سازه ها مانند سازه های سفالی یا آجری دارای مقاومت لازم نیستند. خصوصا در برابر عوامل طبیعی مانند زلزله. بنابراین به استحکام سازه ها کمک زیادی می کند.

از جمله کاربردهای این محصول می توان به استفاده در :

۱.دیوارهای سفالی

۲.دیوارهای آجری

۳. دیوارهای باربر

۴.دیوارهای غیر باربر

و … اشاره کرد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *