میلگرد بستر اهواز
میلگرد بستر چیست؟
عضوی فلزی است که در بین رجهای دیوار یا اصطلاحا در بند بستر دیوار به کار گرفته میشود.
انواع میلگرد بستر
پس از تعریف میلگرد بستر به انواع آن میرسیم. در حالت کلی بر حسب قرارگیری مفتول میانی، دو نوع از این آرماتور وجود دارد که عبارتند از:
میلگرد بستر خرپایی
در صورتی که مفتول وسطی به شکل 7 و 8 باشد، از نوع خرپایی است.
میلگرد بستر نردبانی
در صورتی که به شکل عمود بر مفتولهای طولی باشد، از نوع نردبانی است.
نحوه اجرای میلگرد بستر و مهمترین نکات اجرایی آن
اجرای میلگرد بستر پیچیدگی چندانی نداشته و برای اکیپهای اجرایی کار سختی محسوب نمیشود. با این حال اجرای صحیح و دقیق میلگرد بستر برای عملکرد مناسب آن حائز اهمیت است. مراحل و نحوه اجرای میلگرد بستر به طور خلاصه در زیر آمده است:
- در ابتدا قبل از این که دیوارچینی انجام شود، تراز قرارگیری میلگردهای بستر روی ستون مشخص شده و یک گیره به کمک پیچ و رولپلاک به ستون متصل میشود. در ساختمانهای اسکلت فولادی و یا در محل وادارهای میانی میتوان گیره را به کمک جوشکاری روی ستون یا وادار نصب کرد. معمولاً هر 40 سانتیمتر (دو رج دیوار بلوکی) یک ردیف میلگرد بستر اجرا میگردد.
- پس از نصب گیرهها، قلاب (شاخک) داخل سوراخ لوبیایی شکل گیره قرار میگیرد.
- با شروع دیوارچینی، زمانی که رج دیوار به تراز گیرهها میرسد، میلگرد بستر روی رج دیوار قرار میگیرد. توجه شود که میلگرد بستر باید با قلاب (شاخک) همپوشانی داشته باشد. همچنین میلگرد بستر باید به صورت کامل در ملات دیوار مدفون شود تا دچار هوازدگی در طول زمان نشود.
فواید استفاده از میلگرد بستر
میلگرد بستر از سیم های فولادی با ضخامت چهار میلی متر و به صورت آجدار و ضد زنگ ساخته می شود، تا به مرور زمان در قرار گرفتن در معرض رطوبت دچار فرسایش نشود و تماس بهتری با بتن و سیمان برقرار کند.
1.ضد زنگ بود
2.آجدار هستند
3.استحکام بالا و ضد فرسایش بودن
4.ضخامت 4 میلیمتر
این محصولات می توانند نیروهای مصالح مانند: ملات؛ آجرها، سقف و دیوارهای کاذب و… را تحمل کند.
بدون دیدگاه