قیمت میلگرد بستر کرج

تولید میلگرد بستر کرج


تولیدی میلگرد بستر کرج

میلگرد بستر


میلگرد بستر اِلمانی است که به منظور افزایش استحکام سازه ها مورد استفاده قرار میگیرد. برای ساخت میلگرد از سیم های فولادی با ضخامت 4 میلیمتر استفاده میشود. این نوع میلگرد میتواند بصورت آجدار باشد و سطح آجدار آن به دلیل این است که پیوند بهتری بین ملات و میلگرد ایجاد شود.اگر مفتول میانی بر مفتول های طولی عمود باشد، میلگرد نردبانی و اگر مفتول میانی بصورت ۷ و ۸ باشد، میلگرد خرپایی خواهیم داشت. از این نوع میگرد عمدتا در دیوارهای آجری و سفالی که مقاومت پایینی در برابر زلزله دارند، به منظور افزایش استحکام آنها در برابر زلزله استفاده میشود و هم در دیوارهای باربر و هم غیربار استفاده میشود.

مزایا و کاربرد میلگرد بستر در سازه‌ها و صنایع مختلف


استفاده از میلگرد بستر دیوار در سازه‌ها و صنایع مختلف باعث می‌شود که انسجام این بخش از ساختمان بهبود پیدا کرده و در هنگام وقع زلزله، به‌راحتی دچار ریزش نشود. همچنین با استفاده از این مقطع می‌توان عرض و فاصله ترک‌های ناشی از انقباض یا حرارت را کنترل کرده و تا حد زیادی کاهش داد؛ به‌این‌ترتیب مقاومت کششی دیوارها و سازه‌ها و شکل‌پذیری آن‌ها بهبود پیدا می‌کند. برخی از مهم‌ترین مزایای این مقاطع آهنی عبارت است از:

  1. عدم نیاز به دوغاب‌بندی
  2. استحکام مناسب در برابر زلزله
  3. مقاومت خوب و ایده آل
  4. اتصال دیوارهای متقاطع به یکدیگر
  5. افزایش مقاومت برشی دیوار
  6. بهبود استحکام دیوارهای جان‌پنا
  7. و …

استفاده از این نوع آرماتور باعث می‌شود که شما بتوانید آجرچینی را به‌صورت توده‌ای انجام دهید؛ به این معنا که رج‌های متوالی از آجرهای راسته را کنار هم چیده و از دهانه‌های بلند بر روی آن‌ها استفاده کنید. همچنین در مواردی که قرار است در یا پنجره بر روی دیوار نصب شود و یا طول آن بلند است؛ اجرای میلگرد بستر تقویتی می‌تواند به بهبود کارایی کمک کرده و مانع از وارد شدن فشار به ساختمان شود.

نکته مهم اینجا است که استفاده از این محصول فولادی نه‌تنها می‌تواند هزینه‌های ساخت‌وساز را کاهش دهد؛ بلکه در کاهش هزینه‌های ناشی از خسارات مالی و جانی نیز تا 70 درصد موثر است.

مراحل اجرای میلگرد بستر

  1. مشخص‌کردن محل قرارگیری گیره‌ها روی ستون‌ها در یک تراز مشخص. سپس علامت زنی آکس آن‌ها و علامت زدن محل سوراخ‌کاری روی ستون‌ها جهت تعیین محل قرارگیری گیره‌ها
  2. سوراخ‌کاری محل‌های مشخص شده با دریل
  3. جای‌گذاری رول‌پلاک در محل‌های سوراخ شد
  4. اتصال و پیچ کردن گیره در محل رول‌پلاک.
  5. جاانداختن قلاب داخل گیره
  6. استفاده از وادارهای میانی در مورد دیوارهای با طول بیش از ۴ متر.
  7. کاشت پلیت در محل اتصال وادارها. نصب پای وادار با اتصال مفصلی و بالای وادار با اتصال کشویی صورت می‌گیرد.
  8. قراردادن یونولیت یا پشم سنگ ضد رطوبت بین دیوار و ستون به‌منظور جداسازی دیوار از ستون
  9. اجرای دیوار با بلوک یا سفال و مصالح مشابه. سپس فشردن مصالح دیوارچینی به یونولیت و اجرای میلگرد بستر با همپوشانی به قلاب نصب شده داخل گیره حداقل یک رج در میان، طبق محاسبات دقیق برای دیوار پیرامونی ۱۵ سانتی‌متر به بالا در تمام رج‌ها باید آرماتور بستر با قطر کمتر از ۴ میلی‌متر استفاده شود.
  10. استفاده از میلگرد بستر در رج آخر یا ماقبل آخر. در این مرحله لازم است که تیر سقف از دیوار، توسط مصالح تراکم‌پذیر جدا شود. جداسازی می‌بایست به‌اندازه حداقل ۲٫۵ سانتی‌متر از زیر تیر صورت گیرد. مصالح تراکم‌پذیر می‌تواند یونولیت باشد. در این حالت نیازی به اتصال ناودانی منقطع به زیر تیر نیستند .

طبق پیوست ششم آیین‌نامه ۲۸۰۰ مجموع سطوح مقطع مفتول‌های مورداستفاده برابر با ۰٫۰۰۰۳ سطح مقطع مؤثر دیوار است. روش تجویزی به‌ازای حداکثر هر ۴۰ سانتی‌متر ارتفاع دیوار یک ردیف میلگرد بستر استفاده شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *